marți, 25 august 2009

Elena Udrea nu mai vine in fata comisiei de ancheta: "E un complot in care se folosesc manipulare, santaj si minciuni"

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat luni ca nu se va mai prezenta la audierile comisiei parlamentare care o ancheteaza, deoarece comisia a devenit un "complot". De asemenea, Elena Udrea a decis sa ii dea in judecata pe membrii comisiei care au participat la discutiile ale caror continut a fost reprodus recent in mass-media.
"Suntem intr-o situatie fara precedent dupa 1989 in istoria democratiei romane. (...) Se incearca lichidarea unui ministru prin metode ilegale. (...) Comisia parlamentara actioneaza ilegal, incearca cu orice pret sa imi inventeze niste fapte care nu exista”, a acuzat luni Elena Udrea, citata de Realitatea TV.
"Conform dezvaluirilor aparute in mass-media, scopul lor e inculparea ministrului Turismului”, a declarat Elena Udrea. Ea a acuzat membrii comisiei parlamentare ca actioneaza, pentru incriminarea sa, prin "manipulare, santaj, amenintari, dezinformare, intoxicare si minciuni.
"Este evident ca regulamentul comisiei Vanghelie nu este cel stabilit de Camera Deputatilor ci regulamentul este Tratatul de Dezinformare al lui Vladimir Volkoff. (...) Am decis formularea de plangeri penale pentru fiecare participant la acest complot, pentru infractiunile de abuz in serviciu (...) incercarea de a determina actiuni mincinoase. Nici eu si nici un alt membru al Ministerului Turismului nu se va mai prezenta la audierile comisiei", a adaugat Elena Udrea.
"De asemenea, solicit un control al tuturor institutiilor statului cu atributii de control, de exemplu ANRMAP, Curtea de Conturi, la toate contractele de la Ministerul Turismului", a afirmat Elena Udrea.

Niciun comentariu: