marți, 11 august 2009

Vasile Blaga: "Basescu va candida la prezidentiale"

n momentul actual, in Romania nu exista un candidat la Presedintie mai bine plasat decat Traian Basescu, a declarat vineri la Targu Mures coordonatorul campaniei electorale a Partidului Democrat-Liberal, Vasile Blaga, citat de Agerpres.
"In programul PD (fostul Partid Democrat, n.red.) exista prevederea ca il vom sustine pe domnul Traian Basescu in campania
electorala din 2009. La cerinta domniei sale, atunci cand am realizat Programul fuziunii PD-L, nu am mai trecut aceasta prevedere pentru ca spunea ca sa lasam sansa celui mai bine plasat dintre liderii partidului la o potentiala candidatura. Dar nu exista in Romania cineva mai bine plasat. Dupa parerea mea, domnul Basescu va candida
si va fi sustinut de PD-L. Desigur, dansul va lua decizia, dar nici nu ne gandim la alta varianta", a aratat Vasile Blaga.
In privinta Elenei Basescu, Vasile Blaga a aratat ca este convins ca aceasta va fi europarlamentarul in plus
al PD-L, "adica cel care se adauga zestrei PD-L".
"Toate analizele duc la o batalie foarte stransa. La o prezenta la vot de 25%, indiferent cat de inteligenta este campania, va conta mobilizarea partidului. Faptul ca sunt colegi din organizatiile de tineret care o sprijina pe Elena, ma bucura, dar eu voi vota PD-L. Daca m-ar fi intrebat, as fi sfatuit-o sa candideze pe lista PD-L", a conchis Vasile Blaga.

Niciun comentariu: