marți, 25 august 2009

Nica:Cazul din Ialomiţa nu e singurul din ţară, vor urma şi alte măsuri în teritoriu

Ministrul Internelor, Dan Nica, a declarat, luni, că situaţia de la IPJ Ialomiţa nu reprezintă singurul caz de acest fel din Poliţie şi că, în perioada următoare, vor fi luate şi alte măsuri împotriva unor poliţişti din teritoriu.

"Vă garantez că nu este singurul caz. Nu e singurul din ţară. În sensul că vor mai urma şi alte măsuri pe care le vom lua, pentru că sunt mai mulţi cei care au constatat că nu ştiu să facă diferenţierea între ceea ce înseamnă să fii poliţist şi ceea ce înseamnă să nu fii alături de infractori sau cu infractorii", a spus Nica.

Potrivit lui Dan Nica, în locul şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa va fi numit, în cursul zilei de luni, interimar. "Trebuie să fie cineva şef acolo, că dacă s-a îmbolnăvit, vă daţi seama, nu putem lăsa un inspectoral de poliţie fără şef. Astăzi numim pe cineva care să conducă, probabil un adjunct, adjunctul poliţiei de acolo să preia conducerea inspectoratului până când vom definitiva echipa de conducere", a menţionat Dan Nica.

Ministrul a mai spus că, în prezent, şeful Poliţiei din Slobozia este internat în spital, pentru că are probleme cu inima.

Ministrul de Interne, Dan Nica, a declarat, luni, că şeful Poliţiei din Slobozia şi şeful IJP Ialomiţa urmează să fie demişi. Nica a spus că, din primele informaţii, şeful Poliţiei din Slobozia ar fi fost luat fără voinţa lui şi dus la locuinţa interlopului. "Declaraţiile martorilor care erau cu el spun că nu consumase băuturi alcoolice şi efectul care l-ar fi avut putea proveni din faptul că i s-ar fi pus în pahar anumite substanţe", a spus Nica despre şeful Poliţiei Slobozia.

Şeful Poliţiei din Slobozia, Iosif Chirică, a fost filmat în stare de ebrietate şi dormind în casa unui interlop local, imaginile cu acesta fiind difuzate într-o ediţie specială la Realitatea TV.

Niciun comentariu: